Fisk som hugger

Under helgen har det fångats en del fisk i ån. Emil var ute på fredagen och fick flera öringar av varierande storlek. Håkan rapporterade att lördagen bjudit på härligt väder och han lyckades också kroka 3 fiskar. Trots fina förhållanden var han helt ensam längs ån. Vattennivån vid pegeln stod under lördagen på 4 och sikten var mer än godkänd. Här en bild från Gölaströmmen.

På söndagen spenderade undertecknad några timmar vid ån tillsammans med Magnus och vi fick njuta av fina fiskeförhållanden, även om vinden kändes obekvämt kall. Jag lyckades fånga två öringar runt 50 cm och även Magnus fick en i samma storlek. Fisken var dock väldigt försiktig och tog på något mindre flugor.

Här en bild på Magnus på rakan ovanför Bells med en liten blänkare som tagit på “vaskebjörn”.

Under söndagen var det även flera andra medlemmar som testade fiskelyckan med blandat resultat. När jag drog hem vid 14.30 hade det tagits åtminstone ytterligare två öringar men jag misstänker att det blev några till för de som var kvar så passa på att fiska ni som har möjlighet.

Tack for ordet!

// Johan

Även Ola var ute och med sig hade han sin kamera! Han kan inte bara fiska utan även fotografera! Anders Karlsson är på gång!

Ola själv fick kroka av 6 fiskar, det känns lovande inför premiären för kortfiskare om ca en vecka!

Anders

Leave a reply