Gott Slut 2021!!

Då är det inte många dagar kvar tills 2022! Fiskeåret har varit helt okej under 2021 i ån. Under hösten har det varit stora flöden i ån och mycket av fisken som har gått upp för att leka har gått över skyboarden istället.

Florian har under året bedrivit sitt projekt och kommer fortsätta husera vid ån under 2022. Snacka gärna med honom om ni råkar på honom!

Inför 2022 så har vi beslutat att införa ett så kallat säsongskort på prov, inkluderar ej ett medlemskap i föreningen. Det kommer att finnas 5 stycken på fiskekort.se från 00:00 den 1/1. Man får fiska från den 15/1 till den 14/9 onsdagar till söndagar. Det känns spännande att se hur detta kan utvecklas! De vanliga korten kommer som vanligt att finnas till försäljning på fiskekort.se och börjar gälla i februari.

Den 26/2 är det premiär i ån för inbjudna gäster.

Fångstrapporten på nybroan.com finns ej längre. Det är osäkert om den kommer dyka upp där igen, men fiskekort.se har en bra tjänst för rapportering av fisk och vi kommer antagligen vidareutveckla detta framöver. Då blir det krävande för kortfiskare att rapportera sina fångster där istället, även våra föreningsmedlemmar ska kunna nyttja denna tjänst.

Under kommande året så kommer Tomas & Johan i första hand ha hand om bloggen. Alla rapporter som som ni vill lämna kan ni skicka till följande adress/adresser: Tomas (tl@sydguiden.se) Johan (johanradstrom@hotmail.com) eller våran infomail som är info@nybroan.se

Leave a reply