Premiären 25:e februari

Först och främst vill vi tacka alla inblandade i premiären lördagen 25:e februari! Stort tack till Dan för den goda maten och alla medlemmar som var med och gjorde dagen till en trevlig tillställning!

Vi vill även tacka alla inbjudna gäster som närvarade! Stämningen var på topp!

Dan vid spisen

Vädret slog om under natten mot lördagen och vi vaknade upp till några minusgrader och även vitt på marken här och där. En otrevlig nordan blåste bittert på oss! Men det hejdade inte ett 50 tal inbjudna gäster och medlemmar för att medverka. Anders Karlsson inledde 09.00 med sedvanligt tal och hälsade alla välkomna. Temperaturen steg under morgonen men det var bistert ändå. I ån var det bra flöde och lagom med vatten. Tyvärr var det lite grumligt men visst högg fisken ändå. det fångades 10-15 fiskar under dagen. Dan körde igång grillen och bjöd på korv under förmiddagen och sen vid 12.00 kom ärtsoppan fram! Den smakade underbart och värmde gott! Till efterrätt blev det pannkakor med sylt och grädde, egentligen borde man gå och sova en kvart efter det men många begav sig ut och fortsatte sitt fiske längs med ån.

Bilderna är från Ola (tack för dem) och mig Anders

Nu hoppas vi på lite varmare väder framöver så vi kan ut och njuta i naturen!

Leave a reply