Fiskehelg med vår i luften, 11-12 februari

Den gångna helgen bjöd på vårlika förhållanden längs Nybroån. Förra veckans kylslagna väder ersattes av ljumma västvindar med dagstemperaturer runt 10 grader, växlande molnighet och en del sol. Vattentemperaturen steg till dryga 6 grader och med ett fortsatt fint flöde blev det fart på fisken igen. Sammanlagt registrerades ett drygt tjugotal fångade fiskar, ungefär lika delar utlekta och blänkare. Helgens fiske gav en skön försmak av det kommande vårfisket. Det ser vi fram emot! Det milda vädret ser ut att fortsätta under resten av veckan och det kan även komma lite regn, vilket är bra för vattenflödet.

Helgen bjöd på fina fiskeförhållanden med fint flöde och lagom siktdjup.

En paus med kaffe och flugbyte i vårvädret sitter inte fel!

Leave a reply